Delen:

Op 7 mei introduceert de Europese luchtvaartmaatschappij Swiss een gloednieuwe non-stop vlucht van Zürich naar Seoul.

Image by Norbert from Pixabay

Deze directe vlucht zal drie keer per week worden uitgevoerd op de Airbus A340-vliegtuigen. als onderdeel voor een uitgebreider zomerschema voor dit jaar.

Vertrekkend vanuit Zürich om 13:40 uur op dinsdag, vrijdag en zondag, komen de toestellen de volgende dag aan om 08:25 uur in de Zuid-Koreaanse hoofdstad. Retourvluchten vanuit Seoul vertrekken om 09:55 uur op maandag, woensdag en zaterdag, en komen aan in Zürich om 16:50 uur.

Deze gloednieuwe verbinding met Seoul zal voor het eerst in de geschiedenis zijn voor Swiss. Ook zijn er verdere plannen om hun verre reizen netwerk uit te breiden. Onlangs hebben ze al nieuwe intercontinentale vluchten geïntroduceerd naar Washington, DC en Toronto.

Heike Birlenbach, Chief Commercial Officer van Swiss, verklaarde enthousiast: “We kijken ernaar uit om ons netwerk verder uit te breiden… De hoofdstad van Zuid-Korea heeft veel te bieden voor zowel vrijetijds- als zakenreizigers. Onze nieuwe vluchten naar Seoul zullen ons helpen nog beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten met non-stop diensten naar ‘s werelds belangrijkste steden.”